21 Şubat 2009 Cumartesi

SİYAH ÜZÜM MASKESİ

Siyah üzüm maskesi kolay hazırlanan pratik bir maskedir. Kuru veya yaş siyah üzümden hazırlayabiliriz. Yaş üzüm kullanacaksanız on tane siyah üzüm, kuru olarak iki yemek kaşığı siyah üzüm, mikserde çekirdekleri ezilene kadar çekelim ,içine bir yemek kaşığı zeytin yağı, bir yemek kaşığı kayısı yağı, bir tatlı kaşığı bal ve bir yumurta sarısı ilave edip tekrar çekelim. Bu maskeyi uygulamadan önce cildimizin gözeneklerini açmak için bir tencereye yaklaşık 1 litre su doldurun ve içine 2 yemek kaşığı kekik atın, kapağını kapatın kaynasın. Kekikli su kaynadıktan sonra başınıza bir havlu örtün ve buhara durun. Yaklaşık üç dakika buharda durmanız yeterli olacaktır. Bir parça pamuğun üzerine gül suyu döküp cildinizi temizleyin. Sonra da siyah üzüm maskemizi cildimize uygulayalım. Göz çevresine rahatlıkla uygulayabilirsiniz. Göz çevresindeki kaz ayaklarına ve morluklara çok faydalı olacaktır. Cildiniz daha parlak, canlı bir görünüm alacak ve cildin yaşlanmasını geciktirecektir ayrıca cilt sarkmasını önleyici bir maskedir. Bebek teninde olmanız dileğiyle........

NOT:Lütfen cildimizi doğru beslenerek içerden destekleyelim. Kuru veya yaş olarak haftada en az bir yemek kaşığı siyah üzüm mutlaka tüketelim.

8 yorum:

  1. bütün bu güzel çalişmalarınızdan dolayı sizi kutlarım, çok deyerli bir çalişma olmuş, büyük başarılar dilerim. hayırlı olsun blogunuz.

    YanıtlaSil
  2. İlginize çok teşekkür ederim. Beğendiğinize sevindim, inşallah faydalı olurum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. peki ne kadar zaman bunu yapmaliyiz yuzumuzde ne kadar bekletmeliyiz

      Sil
  3. Sitenizi yeni keşfettim ve çok beğendim.Başarılar diliyorum.Sivilce problemim ve göz altı morluğu problemim var.Sitede yazmış olduklarınızı uygulayacağım inşallah etkili olur.(kilo için de birşeyler yazıcakmısınız? :) )

    YanıtlaSil
  4. Banucum ilgine teşekkür ederim.Sivilce ve morluklarla ilgili bir çok gerçekten faydasını göreceğin maskeleri burada bulabilir, güvenle uygulayabilirsin.Yalnız şunu belirtmek istiyorum maskeyi bir kez uygulayıp bu iyi gelmedi denmemesi gerekir.Güzel ve bakımlı olmak için düzenli bir bakım gerekli.Kilo ile ilgili demişsin yalnız kilo almak mı kilo vermek mi onu yazmamışsın.Sarımsak çayı kilo vermek fazla yağların atımı için benim kullandığım bir çay türü.Spirulina yani yosun da hem kilo almak için hemde kilo vermek için tüketiliyor.Spirulinayı tüketip hemen ardından normal öğün yersen kilo alırsın zayıflamak içinse zaten tok tutma özelliği olduğu için normal öğünlerini daha az tüketiyorsun.Gözaltı morlukları bir çok sebebi vardır, genetik olabilir geçici olabilir. Maske dışında bol su içmeni ve özellikle uyku düzenine dikkat etmeni öneririm.Sevgiyle kal.

    YanıtlaSil
  5. göz altındaki kırışıklıklara iyi gelen birşey varmı yaaa

    YanıtlaSil
  6. slm ben 26 yaşındayım ama kaz ayağı bölgemde fazla kırışık var biçok şey denedim faydasını göremedim sizin önerinizi alabilirmiyim şimdiden teşekkürler

    YanıtlaSil
  7. valla hala denemedim bakacağız

    YanıtlaSil

LÜTFEN YORUMLARINIZI BURAYA YAZINIZ, SİTEMİ ZİYARET ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.