27 Şubat 2009 Cuma

ÇATLAKLAR İÇİN


Aslında, hamilelik döneminde meydana gelen cilt çatlaklarını ve hızlı kilo alıp vermekten kaynaklanan çatlakları, tamamen yok etmek mümkün değildir. Bu tür çatlakları oluşmadan önce önlemek gerekiyor.Yalnız bu çatlakları biraz da olsa azaltmak mümkün. Karışımı özellikle yeni hamile adayları rahatlıkla uygulayabilirler. Hamilelik döneminin başından sonuna kadar ve doğumdan sonrada cildi toparlamak için, düzenli olarak kullanılırsa çok faydasını göreceklerdir.
Aktarlardan alacağınız birer şişe kakao yağı, badem yağı, jojoba yağı, elma yağı, kayısı yağı,havuç yağı, lavanta yağı ve ceviz yağı hepsi eşit miktarda olacak. Kakao yağı benmari usulü eritilir ve bütün yağların sığacağı bir kavanoz ayarlanır, içine diğer yağlar eklenir ve karışması için iyice karıştırılır. Bu yağ karışımı vücutta oluşan çatlaklıklara haricen kullanılır, doğum öncesi ve sonrası karındaki çatlakları gidericidir, hamilelik sonrası cilt bozulmalarını gidermede etkilidir, göğüs ucundaki çatlak ve yaraları yumuşatır. Bebek teninde olmanız dileğiyle.........

1 yorum:

  1. merhaba...benim hamilelikten kalma göğüslerimin üst kısında çatlaklar var,bu bölge için de uygulanabilir mi önerdiğiniz yağ karışımı?ve günde 1 kere mi?tşkler..

    YanıtlaSil

LÜTFEN YORUMLARINIZI BURAYA YAZINIZ, SİTEMİ ZİYARET ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.