23 Şubat 2009 Pazartesi

SARIMSAKLI SÜT KÜRÜ




Vücudumuzdaki ödemi atmak artık zor değil. Bu tarifi ,yıllar önce bu sorunu yaşayan bir akrabamdan almıştım. Doktor tavsiyesiyle uygulamıştı ve gerçekten işe yaradığına şahit olmuştum. İnşallah bu ödem sorunu yaşayanlara çözüm yolu olur.
Bu kürü hazırlamak için;
1 su bardağı süt
1 baş sarımsak (6-7 diş)

Kabuklarını soyduğumuz 6-7 diş sarımsakları akşamdan, bir su bardağı süt ile kaynatalım. Sarımsıklar biraz yumuşayana kadar 5-6 dakika kaynatılır ve gecenin ayazında soğumaya bırakılır veya ağzı kapalı olarak buzdolabında konur. Bu süt, sarımsaklarda içinde kalacak şekilde sabaha kadar bekletilir. Sabah sarımsaklar yenilir ve üstüne süt içilir. Bu küre sadece 7 gün devam edilir. Daha fazla süre tüketmemeye lütfen dikkat edelim. İlerleyen zaman içerisinde ödem veya idrar yolu iltahabı tekrarlarsa yine aynı işlemi yaparsınız.
Bu kürün en büyük özelliğinden biride, idrar yolu iltabını temizlemesidir. Yani bize fayda sağlarken aynı zamanda zarar veren antibiyotik tüketiminden de kurtulmuş oluruz.
Sağlıklı ve güzel günler dileğiyle..........

NOT:Bu kürün süresini aşmayın lütfen dikkat edin. Bu kürle beraber aynı zamanda başka kür uygulamayın, birbirine karıştırmayın.

18 yorum:

  1. Selam,benim adım neşe,vücudumda sürekli şişlikler meydana geliyor.Bu kür çok ilginç geldi.Denemediğim şey kalmadı sarımsak ve sütlede bir sorunum yok hemen yapmam gerek sonucu çok merak ettim.Yazarımmmmm sonucunu.))

    YanıtlaSil
  2. Selam Arzum hanım ben neşe tekrar yazmak istedeim çünkü teşekkür etmek istedim.Parmağımı bacağımın üzerine biraz bastırsam içine batıyordu üstelik zayıf biriyim ama bu şişlik çok fenaydı.sarımsaklı sütü denedim ne yalan söyleyim işe yarayacağından şüpheliydim aslında üç günde şişlik indii yedi günün sonunda da tamamen kayboldu.tekrar edersede yeniden yaparım zor bir şey değil çünkü.Ayrıca hani şu vücut kırgınlığı denen şey var ya ondan çok şikayetçiydim, sanki kırgınlık falanda kalmadı.Çok teşekkür ederim sağolun, görüşmek üzere tekrar.

    YanıtlaSil
  3. antibiyotikler gerçekten bir yandan fayda bir yandan zarar. doğal olanı yapmak en iyisi, benim idrar yollarından geçmeyen iltahabım var kesinlikle yapacağım, bakalım sonuç ne olacak.

    YanıtlaSil
  4. sarımsak kokusu geliyor mu bunu yapınca?yoksa 1 gece bekletmek kokuyu alıyor mu?

    YanıtlaSil
  5. süt sarımsağın kokusunu alacaktır, eğer çok sarımsak kokusunu sevmiyorsanız. süt küründen bir saat sonra maydonoz yiyebilir veya bir fincan türk kahvesini afiyetle içebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  6. merhaba banada bu kuru cocugu olmayanlar ıcın tavsıye ettıler.1 diş sarımsagı yutup ardından bır bardak ılık sut denıldı.1 ay boyunca

    YanıtlaSil
  7. Bunu aç karnına mı içiyoruz acaba sabah?

    YanıtlaSil
  8. leş gibi kokuyor hapı olsa iyi olurdu..

    YanıtlaSil
  9. Merhabalar,bunu aç karnına mı içiyoruz. Bilen varsa yardımcı olabilirmi?

    YanıtlaSil
  10. eşimin by.pass olduktan sonra ameliyat yerinde uzun zamandır süren bir akıntısı vardı. tekrar ameliyat oldu fakat. akıntı 1 ay sonra tekrar devam etti. sarımsak süt kürünü duydum. ve uyguladım. tarifi bu sitede yazıldığı gibi. çok şükür. akıntı adına hiç bir şey kalmadı. sabah aç. gece yatmadan önce 1 bardak içti.

    YanıtlaSil
  11. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  12. Bu kanser için de tavsiye edilmektedir

    YanıtlaSil
  13. açken mi içilecek tok iken mi?

    YanıtlaSil
  14. vücudun ödemi attigini nasil anliyoruz ???

    YanıtlaSil
  15. vücuttan toksin atildigini nasil anliyoruz?

    YanıtlaSil
  16. Merhabalar,
    Ben de bu kürün vücuttan parazitleri temizlediğini okudum.

    YanıtlaSil
  17. seşam yapanla yorumlarını yazar mı? yuksek tansıyona faydası var mı?

    YanıtlaSil
  18. MERHABA
    gebeler de uygulayabilir mi?

    YanıtlaSil

LÜTFEN YORUMLARINIZI BURAYA YAZINIZ, SİTEMİ ZİYARET ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.